Hello, please select your language

Hola, por favor, inicia sesión aquí

¿Todavía no eres miembro?
y descubre un nuevo, mejorado y reconocido English Live.

Close

01-800-236-1000

Bienvenido a "World of Sports"
Join in the fun as we discuss and practice talking about our favorite sports.
Categoría:Lifestyle
Idioma: English
Miembros: 1054
Oficiales: samantha (Administrator)

¿Seguro que quieres dejar este grupo?

¿Seguro que quieres eliminar este tema Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv?
Por ahasaj1 el 07/09/2015 02:44:45 p.m.
Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv

“Kemi nisur përgatitjet që në momentin e hedhjes së shortit. Përgatitjet po shkojnë mirë dhe jo vetëm unë, por i gjithë ekipi do të japë maksimumin. Nga forma e treguar shohim shenja pozitive dhe shpresojmë për një ndeshje të mirë”, ka thënë Berisha.

Ndeshja ndërmjet Portugalisë dhe Shqipërisë nis në orën 20:45. /KosovaPress/

- See more at: http://www.kosovapress.com/sq/futboll/sonte-shqiperi-portugali-kuqezinjte-synojne-rezultat-pozitiv-24444/#sthash.uDIchQoU.dpuf

IF YOU DON`T UNDERSTAND IT ,TRANSLATE IT .

IT`S IN ALBANIAN LANGUAGE.

Por SMercado156 el 07/09/2015 10:12:51 p.m.
RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
Why don't you speak English,for God's sake?!
Por ahasaj1 el 08/09/2015 04:19:31 a.m.
RE: RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
couse i`m from albania.